A kosár üres

TE-AG 230

Műszaki adatok

Elektromos hálózat 230 V | 50 Hz
Teljesítmény 2350 W
Üresjárati fordulatszám 6500 min^-1
Korong átmérője 230 mm

Logisztikai adatok
Hosszúság 560 mm
Szélesség 180 mm
Magasság 125 mm
Egyedi csomagolás bruttó súlya 6.55 kg
Termék súlya 5.5 kg

Termékleírás
A TE-AG 230 sarokcsiszoló egy robusztus és hatékony szerszám igényes igazi szakemberek számára, ami kiemelkedő teljesítményt nyújt problémás csiszolások és nagyolások esetén a ház körül, a műhelyben és a garázsban.
Az elforgató fő fogantyú maximális rugalmasságot biztosít a munka során.
Emellett a rezgésmentes fő fogantyú csillapítja a vibrációt, így hosszabb ideig végezhető a munka kevesebb fáradás mellett.
A gyorsbeállító eszközzel ellátott korongvédője egyetlen csavaró kézmozdulattal bármilyen feladathoz igazítható, az orsózár pedig egyszerű és gyors szerszámcserét tesz lehetővé.
Lágyindító funkció biztosítja a szerszám egyenletes és biztonságos indítását.
A TE-AG 230 lapos masszív, fém hajtóműházzal rendelkezik, amely kiváló teljesítményátvitelt és alacsony rezgést biztosít, így segít a nehezen elérhető helyek megmunkálásában.
Lágy markolatának, rezgésmentes fő fogantyújának és elforgató fogantyújának köszönhetően a sarokcsiszoló könnyen kezelhető rendkívül nagy teljesítménye ellenére.
A kiegészítő fogantyú három különböző pozícióban rögzíthető pontosan az adott munkadarabnak megfelelően, ami tökéletes tartást ad a biztonságos és gyors működéshez.
A feltekert kábelt egyetlen csavaró kézmozdulattal rögzítő kábelcsíptetőnek köszönhetően rendezetten és biztonságosan őrizhető a TE-AG 230 tárolás alatt.
A TE-AG 230 gépet homlokkörmös kulccsal, de vágókorong nélkül szállítjuk.
1 termék
Terméknév Katalógusszám Nettó Ár 27% Áfa nélkül Menny.
EINHELL SAROKCSISZOLÓ TE-AG 230 4430870 37 908,00 Ft