A kosár üres


Akkus fűkaszák, fűszélnyírók

GC-CT 18/24 Li P SOLO
Tartozékok
20 db műanyag kés
max.fordulat (U/perc) 8500 súly (kg) 1,2
akku cserélhető igen
akku feszültség (V) 18
rezgési érték (m/s2) 5,8
zajszint (dB) 90
Termékjellemző
vágási szélesség - 15-25cm Termékjellemző
feszültség - 18V
Termékcsalád
POWER X-CHANGE

Az EINHELL GC-CT 18/24 LI P-SOLO PXC akkus szegélynyíró a zöld szegélyek, a gyepcsíkok és a nehezen hozzáférhető sarkok nyírására használható. A kiegészítő fogantyúnak köszönhetően 2 kézzel is kezelhető. Akkumulátort és töltőt nem tartalmaz!
GE-CT 18 Li KIT
Műszaki adatok

Akkumulátor 18 V | 2000 mAh | Li-Ion
Max. üzemidő 55 min
Töltési idő 40min
Kés fordulatszáma 8500 rpm
Kés vágásszélessége 24 cm
Akkumulátorok száma 1 darab

Logisztikai adatok
Hosszúság 200 mm
Szélesség 120 mm
Magasság 982 mm
Termék súlya 2.15 kg

Termékleírás A GE-CT 18 Li Kit akkumulátoros fűszegélynyíró egy nagy teljesítményű készülék, melynek munkája ott kezdődik, ahol a hagyományos fűnyíróké véget ér. Az Einhell új Power X-Change akkumulátor rendszere lehetővé teszi, hogy a fűszegélynyíróval huzamosabb ideig dolgozzon: üzemeltesse a készüléket egy erős 18 V, 2,0 Ah kapacitású akkumulátorról, és felejtse el a kábelekkel járó vesződséget! Az akkumulátoron található egy három darab LED-ből álló töltöttségi szint jelző, amelyről bármikor leolvashatja az akkumulátorok aktuális töltöttségi szintjét. A GE-CT 18 Li Kit fokozatmentesen kihúzható nyele lehetővé teszi, hogy a testmagasságához leginkább megfelelő beállítást válassza; így még akkor sem fárad el nagyon, ha sokáig kell dolgoznia a készülékkel. A Softgrip borítású felületek, a fokozatmentesen állítható, beépített, 20 darab kés tárolására alkalmas tartóval ellátott pótfogantyú, valamint +/- 90°-ban elforgatható és öt különböző szögbe dönthető motorfej - amellyel így könnyedén vághat szegélyek és függőleges felületek mentén - rendkívül könnyűvé és kényelmessé teszik a munkát. A készülékhez mellékelünk egy gyorstöltőt. Az akkumulátort felhasználhatja a Power X-Change termékcsaládhoz tartozó számos más készülékhez is. A virágok, dísznövények és más kerti növények védelme érdekében a készüléket távtartóval szállítjuk. Azon túlmenően, hogy a flowerguard segít a megfelelő távolság betartásában, (a virágok megóvásával) hozzájárul ahhoz, hogy a kert szép és rendezett legyen. A készülékhez mellélkelünk 20 darab erős műanyag kést is.
VÁGÓPENGE GE-CT 18-HOZ 20DB-OS
Termékeírás

Alkalmas az Einhell vezeték nélküli fűnyíróhoz: GE-CT 18 Li, GC-CT 18/24 Li és GC-CT 18/24 Li P
Doboz tartalma: 20 db
Helykímélő tartalék kések tárolása hordozható dobozban
VÁGÓPENGE GE-CT 18-HOZ 50DB-OS
Termékeírás

Alkalmas az Einhell vezeték nélküli fűnyíróhoz: GE-CT 18 Li, GC-CT 18/24 Li és GC-CT 18/24 Li P
Doboz tartalma: 50 db
Helykímélő tartalék kések tárolása hordozható dobozban
AGGILO 36/255 BL
Műszaki adatok

Max. fordulatszám 6300 min^-1
Hossz 190 cm
Kés típusa 3-teeth blade
Vágásszélesség (kés) 25.5 cm
Damil típusa Single line
Vágásszélesség (damil) 30 cm
Damil hossza 8 m
Damil vastagság 2 mm
Damiltovábbítás Tipp automatic

Logisztikai adatok
Termék súlya (kg) 6.09
Bruttó súly (kg) 8.55
Egyedi csomagolás mérete 1130 mm x 350 mm x 160 mm

Termékleírás A könnyen és kényelmesen kezelhető Einhell Agillo akkumulátoros fűkasza mindig tökéletes végeredményt biztosít: mindegy, hogy nehezen vágható területen, lejtőn, rézsűn vagy peremsávok mentén használja, az akkumulátoros fűkaszával bárhol és bármikor levághatja a zöld területeket. A fűkaszát Einhell Brushless Motor technológiával készült, szénkefe nélküli elektromos motorral szállítjuk. Az univerzálisan beállítható kétkezes szarv mindig biztos tartást, és ezáltal biztonságos munkavégzést szavatol. A fordulatszámot elektronikusan szabályozza a készülék. A kiváló minőségű és erős háromélű tárcsával dolgozva a vágáskép mindig szép lesz, az tengelyzár pedig lehetővé teszi, hogy a vágófelszerelést gyorsan és egyszerűen kicserélhesse. Mivel a nyél szétszerelhető, ezért a fűkasza egyszerűen szállítható és helytakarékosan tárolható. A kényelmes munkavégzésről és a biztos fogásról, a kényelmes heveder, az alumínium nyél és a Softgrip borítású markolatok gondoskodnak. Termékfejlesztőink nem feledkeztek meg a praktikus fali tartókonzolról sem. Az akkumulátoros fűkasza a Power X-Change család tagja. A sorozat akkumulátorait a Power X-Change termékcsalád valamennyi készülékéhez használhatja. Az akkumulátoros fűkasza két darab 18 V akkumulátorról működtethető. A terméket akkumulátor és töltőkészülék nélkül szállítjuk; ezeket külön vásárolhatja meg.