A kosár üres


Kettős köszörűk

TC-BG 200 L
Műszaki leírás

Elektromos hálózat 220-240 V | 50 Hz
Max. teljesítmény (S2 | S2time) 400 W | 30 min
Max. üresjárati fordulatszám 2980 min^-1
Köszörűkorong tengely átmérője 16 mm
Csiszolókorongok 200 mm x 32 mm x 25 mm
Szemcsefinomság 36 / 60

Termékleírás Az Einhell TC-BG 200 L egy praktikus és rendkívül sokoldalú kétkorongos köszörűgép, amely nem hiányozhat egyetlen ezermester műhelyéből sem! A készülék segítségével ollókat, késeket és pengéket, vágólapokat, fúrószárakat és marókat, sőt, akár még vésőket is megélezhet! A kétkorongos köszörűgépet használhatja még rozsda eltávolítására és sorjázásra, valamint fából, műanyagból és fémből készült munkadarabok csiszolására és polírozására. A készülék speciálisan kisebb javításokhoz és vágóélek utánélezéshez, sorjázásához készült, használhatja azonban komolyabb javítási- és korrekciós munkákhoz, vagy köszörüléshez is. A dönthető LED-világítás segítségével könnyedén megvilágíthatja a munkaterületet. A strapabíró és kompakt fémkonstrukció hosszú élettartamot biztosít. A nagy méretű és állítható munkalemez lehetővé teszi, hogy a legkülönbözőbb feladatokat is könnyedén elvégezhesse, a holtjáték nélküli golyóscsapágyazott tengely pedig mindig pontos végeredményt szavatol. A biztonságról a szerszám nélkül beállítható szikrafogó üvegek és az oldalt zárt védőburkolatok gondoskodnak. A csökkentett rezgésszintet és a maximális stabilitást négy darab gumiból készült láb biztosítja. A gyári csomagolás 1-1 darab durva- és finom korongot (K36/K60) tartalmaz.
TC-BG175
Műszaki paraméterek

Elektromos hálózat 230 V | 50 Hz
Max. teljesítmény (S2 | S2time) 400 W | 30 min
Max. üresjárati fordulatszám 2950 min^-1
Csiszolókorongok 175 mm x 32 mm x 25 mm
Szemcsefinomság 36 / 60

Termék leírása

A TC-BG 175 kettős köszörű egy nagyteljesítményű, hosszú élettartamú, kompakt készülék, amely tökéletes segítség műhelyben vagy garázsban végzett munkákhoz, legyen szó nagy pontosságot igénylő csiszolásról, sorjázásról, vagy akár élezésről.
A golyóscsapágyas, holtjátékmentes tengelyre rögzített durva- és finom szemcsés korongok (K36/K60, 1-1 darab) segítségével rendkívül precíz munkát végezhet.
A TC-BG 175 egy masszív, nehéz, fémből készült, kompakt kialakítású készülék, amelyet csúszásmentes és rezgéscsillapító lábakkal szállítunk.
Az erős motornak köszönhetően biztos lehet abban, hogy a készülék nem hagyja cserben: még az intenzív, nehéz csiszolási, élezési és javítási munkákat is el tudja végezni a köszörűvel.
A TC-BG 175 kettős köszörű állítható munkalemezét egyszerűen és pillanatok alatt a kő vastagságához állíthatja.
Köszörülés közben a nagyméretű védőüveges, állítható szikravédelem, valamint az oldalról zárt védőburkolat védi a felhasználót.
TC-BG 150
Műszaki leírás

Elektromos hálózat 220-240 V | 50 Hz

Max. teljesítmény (S2 | S2time) 150 W | 30 min
Max. üresjárati fordulatszám 2980 min^-1
Köszörűkorong tengely átmérője 12.7 mm
Csiszolókorongok 150 mm x 32 mm x 16 mm
Szemcsefinomság 36 / 60

Termékleírás
Az Einhell TC-BG 150 egy praktikus és rendkívül sokoldalú kétkorongos köszörűgép, amely nem hiányozhat egyetlen ezermester műhelyéből sem!
A készülék segítségével ollókat, késeket és pengéket, vágólapokat, fúrószárakat és marókat, sőt, akár még vésőket is megélezhet!
A kétkorongos köszörűgépet használhatja még rozsda eltávolítására és sorjázásra, valamint fából, műanyagból és fémből készült munkadarabok csiszolására és polírozására.
A készülék speciálisan finomabb korrekciós munkákhoz és vágóélek utánélezéshez, sorjázásához készült, használhatja azonban durvább korrekciós munkákhoz, köszörüléshez is. A strapabíró és kompakt fémkonstrukció hosszú élettartamot biztosít.
A nagy méretű és állítható munkalemez lehetővé teszi, hogy a legkülönbözőbb feladatokat is könnyedén elvégezhesse, a holtjáték nélküli golyóscsapágyazott tengely pedig mindig pontos végeredményt szavatol. A biztonságról a szerszám nélkül beállítható szikrafogó üvegek és az oldalt zárt védőburkolatok gondoskodnak. A csökkentett rezgésszintet és a maximális stabilitást négy darab gumiból készült láb biztosítja. A gyári csomagolás 1-1 darab durva- és finom korongot (K36/K60) tartalmaz.
DSC150/BD150
Termékadatok

Korong mérete: 150x32x20
A36 P5 V35