A kosár üres


Festék és habarcskeverők

4 kategória
TC-MX 1200E
Műszaki adatok

Elektromos hálózat 220-240 V | 50/60 Hz
Teljesítmény 1200 W
Üresjárati fordulatszám (1. sebességfokozat) 0-680 min^-1
Logisztikai adatok
Hosszúság 325 mm
Szélesség 325 mm
Magasság 194 mm
Termék súlya 2.69 kg

Az Einhell TC-MX 1200 festék- és habarcskeverőjében a lelkes hobbi felhasználók hű társra lelnek: akár építkezéseken, akár felújításhoz vagy projekt munkákhoz használják a készüléket, a nagyteljesítményű, 1200 wattos motorral könnyedén összekeverhetik a festéket vagy a habarcsot.
Az egysebességes, viszkózus anyagok összekeverésére tervezett kompakt kialakítású készülékkel dolgozva biztos lehet abban, hogy a végeredmény mindig tökéletes lesz, az elektronikus fordulatszabályozásnak köszönhetően ugyanis a fordulatszámot mindig a megmunkálandó anyag tulajdonságaihoz igazíthatja.
A folyékony festékeket vagy a por állagú anyagokat (pl. habarcsot, csemperagasztót, fugázó- vagy kiegyenlítő anyagokat) könnyedén összekeverheti a TC-MX 1200 segítségével.
A Softstart (finomindítás) funkció segít abban, hogy a masszát homogén anyaggá keverje anélkül, hogy az kiloccsanna. A Softstart funkció nagy segítséget jelent a speciális keverékek elkészítésében is. Az Einhell festék- és habarcskeverőjét ergonomikus fogantyúval szerelték fel, amelynek köszönhetően még a sok keverést igénylő anyagokat is könnyedén, fáradtság nélkül keverheti össze.
Az M14 menettel ellátott erős keverő szár befogóba bármilyen (azonos menetű) keverő szárat befogathat.
A gyári csomagban található egy habarcskeverő (O 100 mm).
TE-MX 1600-2 CE TWIN
Műszaki adatok

Elektromos hálózat 220-240 V | 50 Hz
Teljesítmény 1600 W
Üresjárati fordulatszám (1. sebességfokozat) 180-460 min^-1
Üresjárati fordulatszám (2. sebességfokozat) 300-750 min^-1

Logisztikai adatok
Hosszúság 581 mm
Szélesség 324 mm
Magasság 212 mm
Termék súlya 4.95 kg

Termékleírás
Az Einhell TE-MX 1600-2 CE Twin festék- és habarcskeverőt viszkózus anyagok, pl. habarcs, csemperagasztó, fugázó anyagok, valamint festékek és lakkok összekeverésére tervezték.
A TE-MX 1600-2 CE Twin festék- és habarcskeverő ellentétesen forgó keverőivel gyorsan és kis energiabefektetéssel összekeverheti az anyagokat, és biztos lehet abban, hogy a végeredmény tökéletes lesz.
Nagy forgatónyomaték és keverési teljesítmény a kétsebességes hajtóműnek köszönhetően.
Az 1600 watt teljesítményű festék- és habarcskeverő percenként 180 - 460 fordulatot tesz meg az első sebességfokozatban.
Második fokozatban a fordulatszám 300 - 750 között szabályozható.
A dinamikus fordulatszám-szabályozásnak köszönhetően megnövekedett terhelés mellett sem esik vissza a fordulatszám.
Az ergonomikus kialakítás hozzájárul ahhoz, hogy a készülékkel végzett munka mindig kényelmes legyen.
A szártartóval ellátott váltómű nyak lehetővé teszi, hogy a festék- és habarcskeverőt állványra helyezve is használhassa. Softstart (lágyindítás) funkció a lassú keverés, valamint a biztonságos és kényelmes munkavégzés biztosítása érdekében.
A készüléket két darab erős hatszögletű keverőszár befogóval szerelték fel.
A TE-MX 1600-2 CE Twin festék- és habarcskeverőjéhez kizárólag az Einhell Twin keverőszárait (cikkszám 4258369) használhatja.
A készülékhez két darab pozícionáló csappal ellátott habarcskeverőt (O 120mm) mellékelünk.
TX-MX 1400 E
Műszaki adatok

Elektromos hálózat 220-240 V | 50 Hz
Teljesítmény 1400 W
Üresjárati fordulatszám (1. sebességfokozat) 0-480 min^-1
Üresjárati fordulatszám (2. sebességfokozat) 0-780 min^-1
Logisztikai adatok
Hosszúság 325 mm
Szélesség 325 mm
Magasság 210 mm
Termék súlya 3.46 kg

Termékleírás
Folyékony és por állagú építőanyagok keverésekor a szakértők ragaszkodnak a minőségi, nagy teljesítményű TC-MX 1400-2 E festék-habarcskeverőhöz.
Kétsebességes hajtóműve az erős, tartós alumínium házban a 400 wattos motor teljesítményét választhatóan magas nyomatékká vagy nagy fordulatszámmá alakítja, így az adott keverési sebesség optimálisan igazítható a keverésre váró anyag állagához.
A nagyméretű, ergonomikus fogónak köszönhetően a habarcskeverő tökéletesen használható, a hosszú, erős gumikábel pedig megfelelő mozgási hatótávot biztosít.
A keverő lassan indul el a lágyindítóval, és a dinamikusan felépülő fordulatszám-szabályozás a fordulatszám-előválasztóval lehetővé teszi a fordulatszám megfelelő beállítását.
A kényelmes, folyamatos működéshez lezárható üzemi kapcsolóval rendelkezik a gép, valamint a hajtómű nyakán helyezkedik el a szártartó, így a meglévő keverőállvánnyal is lehet dolgozni.
Az erős keverőszál tartóval bármilyen, M14 menetes keverőszerszám üzemeltethető.
A szállítási csomag része a 133 mm átmérőjű habarcskeverő is.
TE-MX 1600-2
Műszaki adatok

Elektromos hálózat 220-240 V | 50 Hz
Teljesítmény 1600 W
Üresjárati fordulatszám (1. sebességfokozat) 0-460 min^-1
Üresjárati fordulatszám (2. sebességfokozat) 0-750 min^-1
Logisztikai adatok
Hosszúság 325 mm
Szélesség 330 mm
Magasság 210 mm
Egyedi csomagolás bruttó súlya 6.09 kg

Termékleírás
Ha folyékony vagy por alapú építőanyagokat kell összekeverni, akkor a szakértők a konstans elektronikával felszerelt, kimagasló teljesítményű TE-MX 1600-2 CE festék- és habarcskeverő mellett teszik le a voksukat.
Az erős és tartós alumínium házba szerelt kétsebességes hajtómű az 1600 watt teljesítményt nagy forgatónyomatékkal vagy magas fordulatszámmal képes leadni; így a keverési sebességet úgy állíthatja be, hogy az optimális legyen a keverék konzisztenciájához.
A nagyméretű és ergonomikus fogantyú biztos tartást, a 3 méter hosszú és erős kábel pedig elegendő mozgásteret biztosít a készülék használata közben.
A Softstart (lágyindítás) funkciónak köszönhetően a készülék lassan indul el, a dinamikus fordulatszám-szabályozás pedig lehetővé teszi, hogy a keverési sebességet - folyamatos terhelés mellett - az anyag tulajdonságaihoz igazítsa úgy, hogy a fordulatszám közben ne csökkenjen.
A rögzítőkapcsoló, a szártartóval ellátott váltómű nyak és a keverőállvány gondoskodnak a kényelmes munkavégzésről - még akkor is, ha folyamatosan kell használnia a készüléket. Az erős keverőszár befogóba bármilyen hagyományos - M14 menetű - keverőszerszámot befogathat.
A készülékhez mellékelünk egy 133 mm átmérőjű habarcskeverőt.