A kosár üres


Oszlopos fúrógépek

TC-BD 350
Leírás és Paraméterek
Háromágú előtolókar a nyomóerő finom adagolása érdekében
Fokozatmentesen, szerszámok nélkül beállítható fúróasztal
Erős lábak, maximális stabilitás
Lehajtható forgácsvédő a maximális biztonság érdekében Újraindulás elleni védelem a nullfeszültség-kioldóval ellátott kapcsológomb révén
Állítható mélységütköző az azonos mélységű furatok biztosítása érdekében
Dönthető és forgatható fúróasztal Megmunkálandó anyag tulajdonságaihoz igazítható fordulatszám (5-fokozatú, 580 - 2650 fordulat/perc) Hosszú élettartam a golyóscsapágyas fúróorsónak köszönhető Az Einhell TC-BD 350 oszlopos fúrógép sokoldalú segítőtárs akár a műhelyben, akár az otthonában kell vele dolgoznia. A pontos furatok elkészítése nem jelenthet többé problémát: a nyomóerő tökéletes adagolásáról a háromágú előtolókar, a precíz furatokról pedig a beállítható mélységütköző gondoskodik. Az erős lábaknak köszönhetően a készülék mindig stabilan áll.
Az Einhell TC-BD 350 erőteljes, 350 watt teljesítményű, 5 különböző fokozatba állítható oszlopos fúrógépe 580-2650 fordulat/perc orsófordulatszámmal működik.
A fúróasztalt a furatok elkészítéséhez mindkét oldalon megdöntheti, és 45 fokban elforgathatja.
A fúróasztal magasságát fokozatmentesen, szerszámok nélkül állíthatja be. A B16 tokmánynak köszönhetően a fúrógép 1,5 mm és 13 mm közötti furatátmérő esetén akár 50 mm mély furatot is tud készíteni. A lehajtható forgácsvédő biztonságot nyújt fúrás közben. A nullfeszültség-kioldóval ellátott kapcsológomb megakadályozza, hogy a készülék újrainduljon. A golyóscsapágyas fúróorsót tartós használatra tervezték.
TC-BD 630
Műszaki adatok:

Teljesítmény 630 W
Hálózati feszültség 230V
Fokozatok száma 12
Fordulatszám 250 - 2.450 /perc
Tokmánybefogás Ø 1.5 - 16.0 mm között
Fúrásmélység 60 mm
Asztal állítás -45° / +45°
Súly 35 kg

Az Einhell TC-BD 630 oszlopos fúrógép nagyon pontos és precíz furatok készítését teszi lehetővé, a 12 fokozatba állítható fordulatszámnak köszönhetően pedig mindig a megfelelő fordulatszámot biztosítja, bármilyen anyaggal kell is dolgoznia. A legelterjedtebb 1,5-16 mm-es fúrószárakhoz használja a masszív fogaskoszorús tokmányt, a Morse-kúpos fúrószárakhoz pedig használja a még nagyobb rugalmasságot biztosító MK2 tokmányt. Az egyszerűen beállítható mélységütköző lehetővé teszi, hogy akár sorozatban is azonos mélységű furatokat készítsen. Az oszlopos fúrógép rendkívül változatos módon alkalmazható, köszönhetően az állítható magasságú, dönthető és forgatható fúróasztalnak. A hosszú élettartamúra tervezett golyóscsapágyas fúróorsó egyszerű munkavégzést tesz lehetővé. Az előtolókar gumírozott markolatai kényelmes fogást biztosítanak, és lehetővé teszik a nyomóerő finom adagolását. A felhasználó biztonságát a lehajtható forgácsvédő és a nullfeszültség-kioldóval felszerelt kapcsológomb szavatolja. A készülékhez mellékelünk egy satut a munkadarabok rögzítéséhez.