A kosár üres


Lombszívók

GC-EL 3024 E

Műszaki adatok

Elektromos hálózat 230-240 V | 50 Hz
Teljesítmény 3000 W
Üresjárati fordulatszám 7000 min^-1 - 13500 min^-1
Kimenő légáram 240 km/h
Max. szívóteljesítmény 650 m³/h
Aprító funkció 10:1
Gyűjtőzsák űrtartalma 40 L

Logisztikai adatok
Hosszúság 440 mm
Szélesség 190 mm
Magasság 335 mm
Egyedi csomagolás bruttó súlya 3.82 kg
Termék súlya 3.13 kg

Termékleírás
A GC-EL 3024 E elektromos lombszívó egy nagy teljesítményű és erős készülék, amellyel pillanatok alatt megtisztíthatja az udvart és a kertet.
Az egyes üzemmódok közötti váltáshoz nem lesz szüksége külön szerszámra, így pillanatok alatt válthat a szívó és fúvó funkciók között.
A fordulatszám-szabályozó elektronika lehetővé teszi, hogy a készüléket mindig pontosan akkora szívó- és fúvóteljesítménnyel üzemeltesse, amekkorára a munka elvégzéséhez szüksége van.
Kímélje a hátát: a cső végén található két kisméretű görgőt használva hatékonyan és egyszerűen dolgozhat akár járdán, akár fűben, akár nehezen járható terepen halad a lombszívóval.
A nagy átmérőjű, kétrészes szívócső nagyobb tárgyakat is képes felszívni anélkül, hogy azok elakadnának benne.
A szívócsőből minden a kb. 40 literes gyűjtőzsákba kerül.
A készülékbe épített daráló felaprítja a nagyobb terjedelmű puha anyagokat, például a leveleket és a füvet.
A feldarabolt, végső mennyiség így kb. 1/10-e lesz az eredeti, felszívott volumennek.
Az állítható heveder segítségével energiát spórolhat, és kímélheti a hátát még a nehezen hozzáférhető helyeken is.
GE-EL 3000E
Termékleírás
Üzemmód váltó kapcsoló (szívó / fúvó üzemmód)
Nagyméretű, kétrészes szívócső
Állítható magasságú vezetőgörgők
Elektronikus fordulatszám-szabályozás
Állítható pótfogantyú
Biztonsági kapcsolóval ellátott tisztítófedél
Alumínium munkakerék
Fűgyűjtő zsák nyílással a telítettségi szint ellenőrzéséhez
Állítható hosszúságú heveder

A GE-EL 3000 E elektromos lombszívó egy kimagasló teljesítményű és megbízható készülék, amellyel pillanatok alatt megtisztíthatja az udvart és a kertet.
A készüléket erős, rendkívül hosszú élettartamú, alumínium munkakerékkel és aprítókéssel tervezték, amely felaprítja a nagyobb terjedelmű puha anyagokat (pl. a leveleket és a füvet).
A feldarabolt, végső mennyiség így kb. 1/12-e lesz az eredeti, felszívott mennyiségnek.
A könnyen elérhető üzemmód váltó kapcsoló segítségével pillanatok alatt beállíthatja, hogy szívás vagy fúvás üzemmódban kívánja használni a készüléket - és ehhez még át sem kell szerelnie.
Az elektronikus fordulatszám-szabályozó segítségével mindig pontosan beállíthatja a fúvási és a szívási teljesítményt.
A GE-EL 3000 E készüléket egy BE/KI kapcsoló gombbal indíthatja be, illetve, állíthatja le.
A nagy átmérőjű, kétrészes szívócső nagyobb tárgyakat (pl. gyümölcsöket és tobozokat) is képes felszívni anélkül, hogy azok elakadnának benne.
A készüléken található egy biztonsági kapcsoló, amely a tisztítófedél felhajtását követően megszakítja az áramellátást. Így biztos lehet abban, hogy a karbantartási és tisztítási munkák során nem indulhat be a készülék.
A szívócső végén található két kisméretű (és állítható magasságú) görgőnek köszönhetően hatékonyan és egyszerűen mozgathatja a készüléket, legyen szó járdán, fűben, vagy bármilyen egyszerű, sima felületen végzett munkáról.
Az állítható pótfogantyú kényelmes munkavégzést biztosít.
Az ellenőrző nyíláson keresztül bármikor ellenőrizheti, hogy mennyire van tele a gyűjtőzsák.
Az állítható heveder segítségével még a nehezen hozzáférhető helyeken is kényelmesen dolgozhat a készülékkel. Az Einhell néhány évvel ezelőtt egységesítette jelölési rendszerét a könnyebb átláthatóság és a felhasználók jobb tájékoztatása céljából. Így mára minden Einhell gép bordó színű burkolatot kapott szürke elemekkel.
Ennek megfelelően változott a termékek csomagolása is. Teljes megújulás volt, a fejlesztések során kiküszöbölték az Einhell barkácsgépek gyermekbetegségeit, egy megbízhatóbb és strapabíróbb belső szerkezet mellett egy sokkal tetszetősebb, minőségibb műanyagból készült masszív külső burkolatot kapott, ergonomikus puha (softgrip) fogantyúkkal és gombokkal.
Az Einhell egyidejűleg bevezette a 2 év garanciát minden elektromos termékére.
Az Einhell gépek jelölése is megváltozott, Az elektromos barkácsgépek esetén a TH (Tool Home) azaz "otthoni, házkörüli felhasználásra" készült termékek jelölést kaptak a barkácsgépek.
A TC jelölés (Tool Classic) is gyakorlatilag a TH család tagjai, azaz otthoni és házkörüli felhasználásra javasolt, annyi különbséggel hogy ez az Einhell klasszikusan sikeres, régóta bevált sorozatát jelöli mintegy plusz információként a vásárlók számára. a TE (Tool Expert) jelölés a magasabb igénybevételt is bíró gépek jelölése. Ezek a gépek erősebb motorral és erőátvitellel vannak szerelve, nagyobb igénybevételre lettek tervezve.
Ugyanez a jelölés van az elektromos kerti gépek esetében is, GC, GH (Garden Classic és Garden Home) a kis kertek ápolására tervezett alacsonyabb árfekvésű modellek illetven GE (Garden Expert) a magasabb minőségű és strapabíró Einhell kertigép családot jelöli.
Korábban az egységesítés előtt az Einhell termékek besorolása színnel is meg volt különböztetve BT (Blue Tool) jelöléssel, kék színű burkolattal voltak ellátva a háztartási barkácsgépek, ez a mai TH és TC jelöléseknek felelt meg, illetve a piros burkolattal rendelkező RT (Redline Tool) volt a minőségi strapabíró termékcsalád jelölése ami ma a TE jelölésnek felel meg. A BT és RT kínálat már teljesen kifuttatott szériák, csak TH, TC, TE, GH és GC jelöléssel ellátott Einhell gépek kerülnek újonnan forgalomba.