A kosár üres


Porszívók

TE-VC 2230 SA
Műszaki adatok

Elektromos hálózat 230 V | 50 Hz
Teljesítmény 1150 W
Max. szívóteljesítmény 220 mbar
Tartály űrtartalma 30 L
Szívócső hossza 300 cm
Szívócső átmérője 36 mm
Tápkábel hossza 500 cm
230 voltos dugalj max. teljesítménye 2250 W
Hangnyomásszint LpA 74 dB (A)

Logisztikai adatok
Hosszúság 453 mm
Szélesség 388 mm
Magasság 625 mm
Termék súlya 9.85 kg

Termékleírás
A TE-VC 2230 SA ECO Power porszívó minőségi sokoldalú nedves porszívó, alapos tisztításra használható.
A Silent biturbó motor nagyon halkan jár, és a lehető legmodernebb alkotóelemei segítségével kiváló szívóteljesítményt biztosít, miközben akár 50%-kal is alacsonyabb a fogyasztása.
A kétutas, távozó levegő és hűtőlevegő rendszer kíméli a motort és kompakt, tiszta megoldássá teszi a készüléket.
A 30 literes, nemesacél tartály jelentős kapacitás nagyobb volumenű, ház körüli és műhelyben végzendő takarítási munkához. A TE-VC 2230 SA praktikusan tolható fogója segítségével gyorsan a helyszínre szállítható.
Nedves porszívózáskor habszűrő védi a motort a szennyeződéstől. A felszívott folyadék könnyen és tisztán leengedhető a vízleeresztő csavar segítségével.
Az automatikus dugalj lehetővé teszi, hogy elektromos szerszámokhoz is használjuk az elszívó készüléket.
Önállóan elindul a porszívó, ha csatlakoztatjuk a készüléket, majd kikapcsolás után rövid ideig még jár, hogy teljes mértékben felszívja a takarítandó felületet.
Praktikus fúvófej biztosítja a nehezen hozzáférhető helyek kényelmes lefújását.
Extra hosszú, 3 méteres szívótömlő hibás levegő szabályozóval a fogon, teleszkópos nemesacél szívócső, átkapcsolható nedves-száraz padlószívófej, adapter elektromos készülékek csatlakoztatására, rés- és kárpitfújófej teszi a készüléket szinte bármilyen használatra alkalmassá.
Az intelligens dugós csatlakozók segítik a csökkentett légörvény képződést. Finom por szívása közben jó szolgálatot tesz a szennygyűjtő zsák és a hajtogatott szűrő.
A praktikus, apró tárgyakat és tartozékokat gyűjtő tartórekeszben minden elem könnyen, rendezetten és egyszerűen elérhetően tárolható.
Kényelmes kezelést és szállíthatóságot biztosít a fogó, a 2 nagyméretű kerék és a 2 terelőgörgő.
TH-VC1930 SA
Műszaki adatok

Elektromos hálózat 220-240 V | 50/60 Hz
Teljesítmény 1500 W
Max. szívóteljesítmény 190 mbar
Tartály űrtartalma 30 L
Szívócső hossza 250 cm
Szívócső átmérője 36 mm
Tápkábel hossza 250 cm
230 voltos dugalj max. teljesítménye 2000 W
Hangnyomásszint LpA 78 dB (A)

Logisztikai adatok
Hosszúság 400 mm
Szélesség 390 mm
Magasság 550 mm
Termék súlya 3.27 kg

Termékleírás
A TC-VC 1930 SA nedves-száraz porszívó nélkülözhetetlen készülék ambiciózus barkácsolók számára, amely a ház a műhely és a jármű takarításánál nyújt jó szolgálatot.
A nemesacél tartály 30 liter térfogata gyűjti a nedvességet és a folyadékot, amely a vízleeresztő csavarral gyorsan és kényelmesen eltávolítható.
Praktikus fúvócsatlakozó is része a készüléknek.
A beépített, automata funkciós dugó és kikapcsolási késleltető lehetővé teszi, hogy elektromos szerszámok tisztítására használhassuk.
A TC-VC 1930 SA 2,5 m hosszú szívótömlős, 3 részes, műanyag szívócsővel, nagyméretű szívófejjel rendelkezik, használható nedves és száraz padló tisztítására egyaránt, valamint rések szívására alkalmas fúvófejjel is felszerelt.
Por és forgács szívásakor jó szolgálatot tesz az összehajtható szűrő, nedves szíváskor pedig habszűrő védi a motort a szennyeződéstől.
A kábeltartóval és a tartozéktartóval minden tartozék rész gyorsan és rendezetten elhelyezhető a készüléken. Kényelmes kezelést és szállíthatóságot biztosít a fogó, a 2 nagyméretű kerék és a 2 terelőgörgő.