A kosár üres


Önbeálló lézerek

SZINTEZŐ LÉZER GREEN LINER 4D
Termékleírás 360 ° -os vízszintes és 360 ° -os függőleges szintezéshez 2 merőleges síkban, jól látható zöld lézervonalakat vetítve a padlóra, a falfelületekre és a mennyezetre, a padlón és a mennyezeten lézerkereszttel, 90 ° -os elrendezéssel, négyzetbe állítással, felfelé és lefelé vízvezeték elhelyezése.
Egy extra 360 ° -os vízszintes lézervonal a padlószintezéshez, 8 mm-rel a talaj felett áll rendelkezésre az egész körű lefedettség és igazítás érdekében 50 m átmérőjű területen.

Alkalmazások: Beltéri alkalmazásokhoz, pl. Üzlethelyiségek, gipszkartonok, válaszfalak, álmennyezet és csempézés. Plusz konyhai, elektromos, világítási és vízvezeték szerelési lehetőségek.
Kézi beállítási mód ferde lézervonalakhoz.
Speciális vakolási funkció, amely párhuzamos függőleges lézersíkot vetít ki a fal felületétől 8 mm-re.

Speciális alkalmazások:

Professzionális lézeres szint a padlólapok és a szalagfa padlók pontos fektetésére, tapéták felakasztására is.
Ajánlott emelt számítógép / adatközpont hozzáférési szintek szintezéséhez is.
Mágneses fali tartó egyéb alkalmazásokhoz.
Állványra vagy oszlopra szerelve (LaserSlide) a lézer falburkolási munkákhoz használható.

Pulzus funkció:
Ez az egység nagyfrekvenciás (10 kHz) impulzus üzemmóddal van felszerelve, amely az opcionális GreenLiner Line 60 lézer vevővel (nem tartozék) használható a 60 m-ig pulzáló lézervonalak észlelésére a legtöbb fényviszony mellett.
Zöld lézertechnika:
Az a távolság, amelyen keresztül a lézer a szem számára látható, a lézersugár színétől vagy hullámhosszától függ.
Ennek köze van az emberi szem fiziológiájához - a zöld számunkra világosabbnak tűnik, mint a piros.
A környezeti fényviszonyoktól függően ezért a zöld lézerek sokszor jobban láthatók, mint a pirosak.
Ez lehetővé teszi az alkalmazásokat sötét területeken, nagyobb távolságokon és nagyon erős környezeti fényviszonyok között.
Digitális lejtés beállítása:

A digitális egy / két fokozatú lejtők beállításához használja a Spot-On Mini digitális vízmérték a ... val Emelhető állvány 1,70 m-es fejhogy ellenőrizze a lejtőt.
Az állvány és dönthető rögzítés szükséges a 3,00 m magas állványhoz.
A digitális meredekség ± 0.10 °, ± 0.01%, mm / m vagy in / ft értékre állítható a mini szinttel.
STABILA KERESZTVONAL ÉS FÜGGŐZŐ LÉZER LAX300 G
Leírás és Paraméterek

Stabila LAX 300 G Önszintező keresztvonalas lézer (19033)
Minden szakember számára, akik pontos és optimálisan látható lézervonalakra támaszkodnak, a LAX 300 G ideális partner a belső szereléshez.
Az innovatív STABILA GREENBEAM technológia borotvaéles, rendkívül fényes és hosszú lézervonalakat jelent, amelyekkel még hatékonyabban és eredményesebben tud dolgozni.
A vízvezeték- és a vízszintes munkákat egyszerre lehet elvégezni a padlón, a falon és a mennyezeten - ez a lézer sokoldalú tehetséggé teszi számos alkalmazási területtel.

Műszaki adatok
Vízszintes és függőleges vonal, függőző pontok lefelé és fölfelé
Lézerosztály: 2
Teljesítmény: < 1 mW
Hullámhossz: 635 nm
Önbeálló tartomány: approx. +-4,5°
Szintezési pontosság: +-0,3 mm/m
Vonalegyenesség: +-0,2 mm/m
Függőzési pontosság fönt: +- 0,3 mm/m
Fügőzési pontosság lent: +- 0,4 mm/m
Hatótávolság (látható vonal) beltérben : 20 m
Az elemek üzemideje: 20 h
STABILA ÖNBEÁLLÓ KERESZTLÉZER LAX50
Termékleírás Professzionális minőség, mindennapos építőipari felhasználásra ajánlott Kicsi, kompakt egykezes készülék 10m látható méréshatárig Egyszerű kezelhetőség Önszintező keresztlencsés lézer, speciális teleszkóprúddá alakítható állvánnyal Hosszú, jól látható tökéletes derékszögben álló vizszintes és függőleges lézervonal Belsőépítészeti munkákhoz lett kifejlesztve Gipszkartonozás, burkolás, bútorok és egyéb tárgyak falra rögzitése Szállított tartozékok -Állvány mely telszkóprúddá alakítható (max. 2,75m magas) Ajánlás A Stabila LAX 50 keresztvonal lézeres szintezőt kifejezetten beltéri szárazépítési, burkolási és lakberendelési munkákhoz fejlesztették ki. Minden olyan feladatnál hasznos segítő, ahol szükségünk lehet egy egyenes vonalra, vagy egy pontos vízszintre és függőlegesre illetve egy pontos derékszögre. Bekapcsolás után a LAX 50 ingás önbeálló segítségével másodperceken belül egy függőleges és egy vízszintes lézersuragat vetít ki. Főleg beltéri használatra ajánljuk, mivel ennek a lézernek a fényereje napfényben nem látható. Alkalmas szárazépítésnél gipszkarton és álmennyezet-rendszerek profil szerkezetének pontos szereléséhez, burkolásnál az indító vízszint vagy függőleges meghatározásához. A Stabila LAX 50 lézeres szintezővel szállított három lábú állvány könnyen egy teleszkópos rúddá alakítható, amivel 2,75 méter magasságis szintezhtünk. Az állvánnyal együtt praktikusan elcsomagolható műanyag kofferében így optikája nem sérül. Minden Stabila lézeres készülék professzionáli minőségű, folyamatos építőipari felhasználásra készült. A részletes technikai paramétereket lejjebb a "Részletes paraméterek" fül alatt olvashatja.