A kosár üres


TALPBETÉTEK, BÉLÉSEK

FILC TALPBETÉT (GANLZT)
Termékleírás FILC (GANLZT): 3 mm-es, puha, nedvszívó filc anyag MÉRET: 36-47
PÁRNÁZOTT TALPBETÉT (GANLXT)
PÁRNÁZOTT TALPBETÉT: • végig párnázott betét, higiénikus, szellőző és nedvszívó anyagból
CSIZMABÉLÉS
FILC CSIZMABÉLÉS: • meleg filc anyag • PVC és bőr csizmák téliesítésére is alkalmas • visszahajtható felsőrész • dupla méretezés
TALPBETÉT GÉL KAPRIOL
A KAPRIOL márka a professzionális igényeket kielégítő lábbeli kiegészítők széles választékát kínálja. - Maximális kényelem egész nap - Frissítő hatású zselés talpbetét - Megfelelő lábtartást és komfortot biztosít - Az anatómiai forma úgy lett kialakítva, hogy biztosítsa a talphoz való alkalmazkodóképességet.
TALPBETÉT EVA KAPRIOL
A KAPRIOL márka a professzionális igényeket kielégítő lábbeli kiegészítők széles választékát kínálja. - Kimagaslóan jól szellőző talpbetét - Teljesen egészében EVA anyagból hőformázással készült perforált talpbetét - Puha és rugalmas anatómiai formája segíti a helyes lábtartást.
TALPBETÉT MEMORY KAPRIOL
A KAPRIOL márka a professzionális igényeket kielégítő kiegészítők széles választékát kínálja. A Memórihab talpbetétet úgy tervezték, hogy kiváló kényelmet biztosítson a puha rugalmasságának köszönhetően. A memory foam anyag segít a nedvesség elvezetésében.
TALPBETÉT EVA GÉL
A KAPRIOL márka a professzionális igényeket kielégítő lábbeli kiegészítők széles választékát kínálja. - Magas szellőzőképességű talpbetét. - Az EVA betét anatómiai formája stablizálja a lábtartást, és segít a helyes testtartásban, miközben a sarokban lévő gél elnyeli az ütéseket.