A kosár üres
Rólunk

Több mint 20 éve a Vevők szolgálatában

 

A Társaságról:

 

A Csaba-Pólus Kft 5600 Békéscsaba Lipták András u. 7.sz. 1998 01 01 kezdte meg tevékenységét, magánszemélyek által létrehozott családi vállalkozásként.

A garázsméretű kis üzletből a mai napra több száz négyzet méteres üzlethelyiséggel áll a lakosság és vállalkozások rendelkezésére.

A cég székhelyén üzemeltetett üzlethelyiség hétköznap 7.30-16.00 óra között szombaton 8.00-12.00 között tart nyitva.

Hétköznapokon saját tehergépjárműivel, túrajárat szerűen juttatja el viszonteladók részére a megrendelt áruikat. Partnerei elsősorban Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar megyéi gazdálkodók, de Szabolcs- Szatmár, Szolnok, Bács-Kiskun megye egy részére is eljut üzletkötőin keresztül.

 

Fő tevékenysége elsősorban munkavédelmi eszközök, kéziszerszámok és szerszámgépek valamint kötőelemek és az ezekhez kapcsolódó tartozékok  kis és nagykereskedelme.

Munkavédelmi felszerelések és eszközök teljes választéka a munkaruhától a speciális védőfelszereléseken keresztül minden termék rendelkezésre áll, vagy raktár készleten vagy megrendelésre.

 

Szerszámgépek közül a profi kategóriában már évek óta elsősorban  Metabo szerszámgépeket, barkács kategóriában az Einhell szerszámgépeket és azok tartozékait kínálja viszont eladóknak, üzemeknek és a lakosság részére egyaránt. Mindkét kategóriában kiemelt forgalmazók között szerepel.

 

Kézi szerszámok közül ugyancsak rendelkezésre áll a legegyszerűbb kerti szerszámtól a professzionális kézi szerszámig szinte a teljes kínálat, mezőgazdasági szerszámok kőműves szerszámok, fa- és fémmegmunkáló szerszámok és elektromos kisgépek. A Társaság vállalja minden területen az egyedi igényű speciális eszközök, gépek beszerzését is.

 

Kötőelemek tekintetében szintén széleskörű kínálattal rendelkezik, szeg, csavar, anya, gipszkarton csavar, speciális kötőelemek is megvásárolhatók üzletükben.

 

Tartozékok között megtalálható a társaság által forgalmazott szerszámgépekhez megfelelő fúrók, vágókorongok, csiszolástechnikai tartozékok, fűrészlapok.

 

Az elmúlt évek egyik legnagyobb állami támogatással létrejött beruházása során SAP Business One vállalatirányítási rendszert vezetett be, mely jelentősen növelte a fontos piaci információk megszerzését és a minőségi kereskedelem fejlesztését.

 

Alkalmazottainak száma 12 fő.

 

Látogasson el üzletünkbe, nézzen körül webáruházunkban, legyen a Partnerünk!

 

Csaba-pólus Kft